instabiltkaos.blogg.se

2018-02-28
18:33:18

Jävla skitjävel.

Blev ingen förhandling igår, vet ej varför. Och vet ej när den blir av istället. Spenderade större delen av gårdagen med att försöka få kontakt med någon personal för att jag mådde dåligt och hade saker jag ville ta upp. 

18.30 fick jag äntligen tid med en personal, men det var den som styrde samtalet, och inledde med att berätta saker som jag redan pratat med läkaren om. Sen sa den att mitt problem inte är depression, utan ångest och tvång. Men hallå?! Vad fan tror den att jag har så mycket ångest för? Och tvång? Försökte förklara det för personen men den var inte mottaglig. För jag duschar, klär på mig, och sitter med ute bland folk ibland. Detta har ju dock att göra med att jag gått i några års dbt och fått lära mig att gå emot känslan. 

Jag skulle helst av allt bara ligga i sängen och stirra upp i taket. Jag har ingen ork eller lust med något, men jag gör det ändå för att jobba med mitt mående. 

Sen tog hon upp mina matvanor, äter ju inte här. Mer än lite riskakor som jag köpt själv, just för att jag tycker deras bestick och sånt är ganska äckliga. Och då sa hon att jag borde gå och köpa yoghurt och börja äta det. Och att jag måste kämpa lite själv. Blev så jävla besviken och arg. Jag kämpar hela jävla tiden. Dock inte med maten. Jag klarar inte det i nuläget. Och jag ska inte behöva gå och köpa egen mat. Jag betalar för fan för att ligga här. Räkningen är uppe i 9800 nu. 

Klart som fan att jag har ett eget ansvar, men det tar inte bort deras ansvar. Om jag mådde bra och yoghurt skulle lösa mina problem skulle jag för fan inte ligga här.

Och idag har jag helt enkelt struntat i allt. Jag har legat i sängen. Jag har inte klätt på mig. Jag har inte brytt mig. För om dom ändå inte ser att jag försöker så tänker jag inte ens anstränga mig. Jävla idioter.